navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Jednostavan trik

Prašak za pecivo za pljeskavicu kao iz restorana

Prašak za pecivo pozitivno utječe i na teksturu mesa, čineći ga rastresitijim i mekšim, bez grudvica i gumene strukture

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 02.08.2025. u 08:13
get url
text
Dodaje se na kraju pripreme
Dodaje se na kraju pripreme /
FOTO: Arhiva
Jednostavan trik može učiniti jela od mljevenog mesa mnogo sočnijim i mekšim.
Dovoljno je da u smjesu dodate malo praška za pecivo.
Iako se obično koristi za dizanje testa, prašak za pecivo pozitivno utječe i na teksturu mesa, čineći ga rastresitijim i mekšim, bez grudvica i gumene strukture.
Posebno se preporučuje kod pripreme pljeskavica, ćufti ili musake.
Važno je dodati ga na kraju pripreme, u maloj količini i dobro umiješati prije nego što jelo odstoji i krene na prženje ili pečenje.
search icon
prikaži komentare (0)
POVEZANO